A munka menete

- 3D fotográfus

Hogyan dolgozunk?

1. Az első és talán legfontosabb lépés, hogy miközben elkezdjük az igények felmérését, mindeközben egyeztessünk az adott webáruház vagy honlap fejlesztőjével, a HTML5 kód beillesztésének módjáról és lehetőségéről, valamint a rendelkezésre álló tárhely méretéről. Amennyiben tanácstalan, bizonytalan ezzel kapcsolatban, ide kattintva hívjon és mi örömmel állunk rendelkezésére az egyeztetés lebonyolításában.

2. Az Ön igényeit felmérve, összeállítjuk a legmegfelelőbb ajánlatot Az ajánlat tartalmazza a munkafolyamatok határidejeit és az árakat is.

3. A kiválasztott termékeket – egyeztetett időpontban – beszállítjuk a fotóstudiónkba, ahol elkészítjük a fényképeket, majd a lehető leghamarabb visszajuttatjuk Önhöz. Amennyiben a beszállítás semmiképp nem lehetséges – egy előre megbeszélt időpontban – a helyszínen előkészített termékekről elkészítjük a fotókat. Helyszíni fotózás esetén minden esetben Önnek, mint megrendelőnek kell gondoskodnia a megfelelő környezetről, melyet előzetesen leegyeztetünk! A megrendelő hibájából meghiúsult fotózás esetén a kiszállási díj Budapest területén belül 5.000 Ft, azon kívül 5.000 Ft + 100 Ft/km, az oda-vissza útra számolva.

4. Az elkészült fényképeken elvégezzük a szükséges utómunkálatokat (pl. retusálás, méretezés, korrekciók, vezérlő gombok elhelyezése…stb).

5. Ezt követően elkészítjük a végleges animációkat, majd a komplett anyagot átadjuk a megrendelőnek, az előre megbeszélt formában (Pendrive, feltöltés tárhelyre, ...stb)

6. Az átadott kész anyagokat (fotók, animációk, beágyazó kódok) Ön, vagy az Ön webmestere  be tudja illeszteni a webáruházában, a megfelelő helyre.

A munka menete kiszállás esetén

Amennyiben egy mód van rá, kollégánk elmegy Önhöz a fényképezni kívánt termékekért, elhozza azokat, majd – a fotózást követően a lehető leghamarabb – visszajuttatja Önhöz.

Budapest területén belül – megvásárolt „3D”csomagonként – 1 db kiszállás, illetve a termékek studióba történő egyszeri be- és visszaszállítása díjmentes.

Budapest területén kívül a kiszállás illetve az oda-vissza szállítás díja 50 Ft/km, minden oda-vissza útra számítva.

Bármelyik pénztárcabarát „Megoldás-csomag” vásárlása esetén a szükséges szállítások valamint kiszállások helyszíne és száma egyedi megbeszélés szerint történik.