Bemutatkozás

- 3D fotográfus

A 3Dphotos.hu létrejöttének története

Bod Péternek hívnak. 1984-től 1988-ig fényképészetet tanultam, majd azt követően többféle területen dolgoztam. Az elmúlt több, mint 30 év alatt az élet számtalan területén dolgoztam, 8 egyéb irányú szakmai végzettséget szereztem, de minden megszerzett tudásom, és tapasztalatom a környezetem szebbé, jobbá, harmonikusabbá tételét szolgálta és fogja is szolgálni. Mindeközben a fotózás különböző területeit folyamatosan bejárva kötöttem ki a tárgy- és tájfotózásnál. Mindkét terület türelmet, precizitást és sokszor kreatív szemléletmódot kíván, amit egy élményteli, izgalmas és változatos kihívásként élek meg. Számomra nincs két egyforma téma. Minden fotó, minden tárgy és megrendelés tartogat újdonságot, érdekességet, megoldandó feladatot.

A fényképezés sokszor egy életérzés, amit az elkészült fényképek kell, hogy tükrözzenek. Ezt az érzést teszem bele minden elkészült munkámba úgy, hogy tudásom és kreativitásom legjavát tükrözze az elkészült fotó, sorozat vagy animáció.

A Webáruházak, a weboldalak interaktívvá válása, valamint a közösségi médiák fergeteges sebességű terjedése és térnyerése, valamint a rohamosan növekvő internet használat hívta életre a 3D fotózást, illetve a 360°-os körbe forgatható termékfotók iránti igényt.

Számomra ez egy ezerszínű, véget nem érő fejlődési lehetőséget jelent, melyet Önnel – mint leendő megrendelőmmel – szeretnék maximálisan kiaknázni úgy, hogy Ön még sikeresebb lehessen az általam nyújtott komplex, minőségi szolgáltatásaim segítségével.